Cautare

574 de rezultate pentru "testu de psihologie buzau" (2.86 secunde)
Senatorul Viorel Chiriac a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Memoria este un fel de istorie nescrisa a fiecarei fiinte umane. ... Si pentru a incheia cu un citat aceasta succinta incursiune in psihologie: ... ea poate fi totala sau partiala, de scurta durata sau permanenta.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca 1.508 de alergatori au luat startul sambata, 22 august, incepand cu ora 08.00, in cadrul celei de-a 5-a editii a UNIQA Asigurari Bucharest FAMILY&10k.
Dependenta de droguri, de tutun si de jocuri de noroc pare sa aiba un nou „rival“, care îsi face simtita prezenta în rândurile adolescentilor. Este vorba de dependenta de internet, sustin cercetatorii.
Povestea romancei care isi "vinde" trupul pe webcam, cu tariful de 6 dolari pe minut! Probabil ca si voi v-ati lovit, macar o data, de pliantele atragatoare care prezentau un nou job, corect, modern si foarte, foarte bine platit:
Aceste perechi tind sa fie mai fericite si sa aiba casnicii mai lungi si mai satisfacatoare, potrivit unui studiu efectuat de Academia Nationala de Stiinte. ... Cercetarea se bazeaza pe un sondaj reprezentativ la nivel national de 19131 de oameni care s-au casatorit intre 2005 si 2012.
Shakuntala Devi, supranumita "calculatorul uman", sarbatorita de Google printr-un logo special Google sarbatoreste, luni, printr-un logo special, implinirea a 84 de ani de la nasterea indiencei Shakuntala Devi, supranumita "calculatorul uman" datorita abilitatii de a realiza rapid calcule matematice complexe in minte.
Majoritatea prietenilor de pe Facebook sunt falsi si nu le pasa de tine conform unui nou studiu In medie, utilizatorii de pe Facebook au cate 150 de prieteni.Un nou studiu concluzioneaza ca majoritatea utilizatorilor de Facebook au prieteni carora nu le pasa de ei si nu ar avea simpatie fata de ei nici in cazul unei probleme serioase.Multi oameni au sute de prieteni.
Romania are nevoie de 50.000 de specialisti IT, altfel va pierde sume importante. Cat va costa un astfel de curs Romania are nevoie de aproximativ 50.000 de specialisti IT, sustine Asociatia Profesionistilor in Afaceri.
Maine seara, 2 martie, ea va urca pe scena Auditorium Parco Della Musica, Sala Petrassi din Roma, acolo unde timp de o ora si jumatate isi va juca spectacolul "Pasiune", pregatit special de vedeta cu ocazia implinirii a 40 de ani de cariera.
Esti interesat de produse naturiste, cosmetice bio, terapii complementare , psihologie si dezvoltare personala? Atunci vino in 7-9 iunie 2013 la Muzeul de Arta din Constanta in Bd. Tomis nr.82-84 pentru a petrece 3 zile de neuitat intr-un cadru plin de echilibru si armonie .
De Ce News : De ce devin femeile infidele Femeile, la fel ca și barbatii, manifesta predispozitie la a insela, deși motivele pentru care acestea s-ar arunca intr-o aventura sexuala par a fi mai profunde.
Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune". ... Toate acestea vor fi abordate in programul zilnic de conferinte si seminarii. Pe perioada targului, pot fi achizitionate carti de dezvoltare personala, spiritualitate si ezoterism, psihologie si astrologie, filosofie sau cabala.
Persoanele inzestrate de natura cu trasaturi perfecte sunt invidiate de o planeta intreaga, insa nu sunt cea mai buna alegere pentru o viata in doi, sustin cele mai recente studii.
Jane Fonda - Al treilea act din piesa de teatru a vietii In timpul acestei generatii, speranta de viata a crescut cu 30 de ani - iar acesti ani nu reprezinta cazuri exceptionale sau patologii. ... Traim cu 34 de ani mai mult decat strabunicii nostri.
Cartea "Cele 4 legaminte ale fericirii" de Patrice Ras, aparuta la Editura LIDER, urmareste divulgarea unei farami din intelepciunea tolteca, initiata de Carlos Castaneda si mai ales de Don Miguel Ruiz ("Cele 4 acorduri toltece"), intr-un demers la fel de clar si simplu.
Cartea "Cele 4 legaminte ale fericirii", aparuta la Editura LIDER, urmareste divulgarea unei farami din inntelepciunea tolteca, initiata de Carlos Castaneda si mai ales de Don Miguel Ruiz ("Cele 4 acorduri toltece"), intr-un demers la fel de clar si simplu.
Studenta anul II la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din Bucuresti, nascuta in Calarasi, Raluca Neagu scrie versuri din anul 2010, este castigatoarea mai multor premii literare, debuteaza in revista Algoritm Literar, publica in diverse alte reviste din tara.
In timp ce Brigitte Sfat traverseaza una dintre cele mai grele perioade din viata, sora sa, Cristina, pare complet detasata de ceea ce i se intampla.
Ura si dorinta de mai bine. Poetic Edda reprezinta o colectie de poeme care provin din manuscrisul nordic - Codex Regius. ... Colectia a ramas in folclor dupa propagarea crestinismului De acolo aflu ca Fenrir este un lup monstruos.
Rock House Events a celebrat duminica, 27 ianuarie 2019, la Palatul Cesianu-Racovita, Ziua Culturii Nationale printr-un eveniment unic dedicat caietelor lui Mihai Eminescu care a inclus premiera filmului documentar artistic Cufarul (regia Cristian Radu Nema si Mimis Ravanis), un spectacol de muzica si poezie, o sesiune de dezbateri tematice.
google-analytics.com